Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Snij de courgettes in de lengte middendoor en hol ze uit met een lepel. Hou het vruchtvlees bij en knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
-
Pel de look en snipper fijn. Hak de kerstomaatjes en het vruchtvlees van de courgettes grof. Meng met panko, een losgeklopt ei, Parmezaanse kaas en 1 kl zout.
-
Rasp de zeste van de citroen en scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Schep samen met de pijnboompitten door elkaar in een kom.
-
Schep ½ van dit pijnboompittenmengsel door het courgettemengsel.
-
Schik de uitgeholde courgette in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met zout en schep het courgettemengsel erin.
-
Druk de vulling aan en bak goudbruin en gaar in 15 min.
-
Salsa: meng de rest van het pijnboompittenmengsel met 1 el citroensap, 2 el olijfolie en ½ kl zout.
-
Laat de courgettes iets afkoelen en lepel de salsa erover.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven