Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de pijnboompitten bruin in een hete pan zonder vetstof.

  2. 47f8e29ac48049b301d5b7d3060f0e6912393985911643b9c102dbfb9f1b2bb7.jpg

    Smelt een klontje boter in een pan, voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met de fajitakruiden.

  3. c5651ee09e1042354c415c63d7893d48fb36884565a24cba9f138e01a9e39424.jpg

    Spoel de courgettes en snij in de lengte middendoor. Snij de zaadlijsten in het midden weg. Schik de courgettehelften in een ovenschotel.

  4. 9f3bd95bc8f8038a66422659dce9dba84c32e27b2dd117663e9f50cd9f40d3fa.jpg

    Snij de puntpaprika in reepjes en daarna in stukken.

  5. 8a9ea273d8f7cf50b764f18b8c04db9c0c2ff8f94fa55e7e572ce09f99ad93c7.jpg

    Doe het gebakken gehakt in een kom. Meng met de stukjes paprika, mais, voorgegaarde rijst en pijnboompitten. Proef en kruid bij indien nodig.

  6. Verwarm de oven voor op 180°C.

  7. 9c3bad0c9e425c6fe22154a6ee46b932cfc24b4130e7b43f42ba4ce03c59b6a0.jpg

    Vul de courgettes rijkelijk met de mengeling en werk af met een dikke laag gratinkaas.

  8. Zet de ovenschotel 25 à 30 min in de voorverwarmde oven tot de courgettes gaar zijn.