Gevulde courgette met rijst en gehakt

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de pijnboompitten bruin in een hete pan zonder vetstof.
-
Smelt een klontje boter in een pan, voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met de fajitakruiden.
-
Spoel de courgettes en snij in de lengte middendoor. Snij de zaadlijsten in het midden weg. Schik de courgettehelften in een ovenschotel.
-
Snij de puntpaprika in reepjes en daarna in stukken.
-
Doe het gebakken gehakt in een kom. Meng met de stukjes paprika, mais, voorgegaarde rijst en pijnboompitten. Proef en kruid bij indien nodig.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vul de courgettes rijkelijk met de mengeling en werk af met een dikke laag gratinkaas.
-
Zet de ovenschotel 25 à 30 min in de voorverwarmde oven tot de courgettes gaar zijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven