Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het hoedje van de courgettes en haal de helft van het vruchtvlees er met een koffielepel uit.
-
Laat de courgettes 8 min garen onder stoom.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe het vruchtvlees met de ricotta in een blender. Voeg de Parmezaanse kaas, het ei, gepeld teentje look, wat basilicumblaadjes, een goede geut olijfolie en de pijnboompitten toe en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Giet wat olijfolie in een ovenschaal, kruid met peper en zout; schik de gegaarde courgettes erop. Vul de courgettes met de ricottamengeling.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat ± 30 min garen.
-
Bak kort voor het einde van de baktijd de lamskoteletjes in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk af met een basilicumblaadje.
-
Je kan dit gerecht nog vervolledigen met aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven