Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Reinig de champignons. Verwijder de steeltjes en hak deze fijn. Pel het sjalotje en teentje look. Snipper beide fijn.
-
Meng het gehakt met de sjalot- en looksnippers, fijngesnipperde peterselie en de fijngesneden champignonsteeltjes. Kruid met peper en zout. Vul de champignons op met dit mengsel en maak mooi bol.
-
Wentel de gevulde champignons in het broodkruim. Zet in een ovenschaal en laat in de voorverwarmde oven gedurende ± 15 minuten garen.
-
Saus: laat de boter smelten, maar zeker niet bruinen. Klop de eigelen op met het water tot een schuimige massa op een matig vuur (zoals voor een sabayon).
-
Giet, van het vuur af, al kloppend de gesmolten boter voorzichtig in de luchtige massa. Blijf kloppen tot je een gladde mousselinesaus verkrijgt. Smaak af met peper, zout en citroensap.
-
Schik 5 champignons op elk bord. Geef de mousselinesaus erbij. Werk af met fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven