Gevulde champignons
Pascale & Serge
spar libin
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons, verwijder hun steeltjes en besprenkel ze met wat citroensap zodat ze niet verkleuren.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de steeltjes van de champignons in kleine stukjes en meng met de uisnippers.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een kookpot en laat de ui met champignonstukjes wat stoven.
-
Snij de sneetjes ham in kleine stukjes. Hak de noten fijn. Snipper wat peterselie fijn.
-
Meng de ham, noten en peterselie onder de champignonmengeling. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vul de champignonhoedjes met de vulling. Zet in een ovenschaal en laat 15 min garen in de oven.
-
Haal uit de oven en werk af met stukjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven