Gevulde cannelloni met spinazie en gehakt
Lucie & Wim
spar beerzel
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Smelt een klontje boter in een hete pan en bak het gehakt rul. Doe het gebakken gehakt in een kom.
-
Was de spinazie, laat uitlekken en snij fijn.
-
Fruit de ui aan. Giet eerst de passata en daarna de tomato frito erbij. Laat de saus pruttelen.
-
Bak de spinazie aan in dezelfde pan van het gehakt en laat slinken. Voeg toe aan het gehakt. Meng de ricotta eronder. Kruid met peper en zout. Doe de vulling in een spuitzak.
-
Bedek de bodem van de ovenschotel met een laag saus.
-
Spuit elke cannelloni vol met het gehaktmengsel en leg de cannelloni’s in de saus. Vul zoveel cannelloni’s als er vulling is. Leg ze eventueel dubbel of in een extra ovenschotel.
-
Bedek met saus. Werk af met geraspte kaasmix.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Zet de ovenschotel 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Schep uit op het bord en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven