Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Steek sterrren uit het deeg.
-
Leg een lepeltje vulling (chocopasta of een mengeling van kaas en ham) in het midden van de ster en dek af met een ster van hetzelfde formaat.
-
Druk de randen aan met een vork.
-
Klop het ei los en bestrijk de sterren ermee.
-
Schik ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven