Gevulde avocado met garnalen, yoghurt, pistachenoten en granaatappelpitten
Schaaldieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de granaatappel middendoor en haal de pitten eruit. Hou apart.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de avocado overlangs in twee en verwijder de pit. Maak een mooi kuiltje in het vruchtvlees door een deel met een lepel te verwijderen. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes. Doe in een kom.
-
Meng de peterselie en yoghurt eronder. Voeg de grijze garnalen, ½ van de pistachenoten en granaatappelpitten toe. Kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde avocado’s op. Werk af met de rest van de pistachenoten en granaatappelpitten.
-
Versier eventueel met nog wat peterselieplukjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven