Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de aubergine in de lengte doormidden. Schep het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de lente-ui in ringetjes.
-
Snij de tomaten doormidden, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de sjalot en het teentje look en snipper fijn. Fruit de look en sjalotsnippers in olijfolie.
-
Voeg het vruchtvlees van de aubergine en de tomatenstukjes toe en laat 10 min stoven, kruid met peper en zout.
-
Snij de bladpeterselie en basilicum fijn. Schep de basilicum, oregano en peterselie door de groenten en kruid met peper en zout.
-
Schep het gehakt door het auberginemengsel.
-
Wrijf een ovenschaal in met olie. Schik de aubergineschuitjes erin en vul ze met het gehaktmengsel. Bestrooi met mozzarella.
-
Plaats 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en werk af met de lente-uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven