Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de aubergines in de lengte. Haal het vruchtvlees eruit en laat een 1 cm dikke rand over. Hou het vruchtvlees bij. Bestrooi alles met zout en laat ½ u rusten. Spoel de aubergines en het vruchtvlees af.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Verwijder steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in stukjes.
-
Snij het afgespoelde vruchtvlees van de aubergines in blokjes.
-
Maak de couscous klaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verhit een scheut olie in de wok en roerbak kurkuma en komijn. Voeg de paprika-, ui-, look- en auberginestukjes toe.
-
Voeg de uitgelekte maïs en bonen toe en laat doorwarmen.
-
Schep de couscous en maïspesto erdoor.
-
Breng op smaak met espelettepeper en zout.
-
Hou enkele takjes koriander opzij. Snij de rest, samen met de steeltjes, fijn en schep door de couscous. Snipper de peterselie fijn en schep door de couscous.
-
Vul de aubergines met de groentecouscous. Verkruimel de feta erover en zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Verkruimel de kaaskoekjes erover en werk af met takjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven