Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aubergines en dep droog. Snij de aubergines in 3 mooie stukken. Haal van het vruchtvlees met behulp van een pomme parisiennelepel eruit.
-
Snipper de verschillende verse kruiden fijn. Spoel de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika in kleine stukjes. Pel de ui en het teentje look. Snij beide fijn.
-
Meng het gehakt met de verse kruiden, fijngesneden paprika, rode ui en look.
-
Vul de aubergines met het mengsel. Bestrooi met de panko.
-
Zet de aubergines in een ovenschaal en laat in een voorverwarmde oven van 180°C garen gedurende 15 minuten.
-
Serveer zeer warm. Werk af met nog wat verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven