Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de grote andijviebladeren voorzichtig los en spoel ze. Je hebt 12 tot 16 bladeren nodig. Blancheer ze gedurende 30 seconden in kokend gezouten water. Laat onmiddellijk schrikken in ijswater. Laat uitlekken op een handdoek.
-
Meng het gehakt met de fijngesnipperde ui en de eieren. Kruid met peper en zout.
-
Leg elk andijvieblad open. Vul in het midden met een goeie lepel gehaktmengsel. Maak van elk gevuld andijvieblad een rolletje met een diameter van 4 cm. Leg de verschillende rolletjes op een ovenplaat met antikleeflaag of bedekt met bakpapier. Besprenkel met olijfolie. Gaar 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Warm de passata op en voeg de boter toe. Mix en passeer de saus door een fijne zeef. Smaak af met peper en zout.
-
Giet een cirkel saus op het bord. Snij de kantjes van de andijvierolletjes en schik 3 stuks op elk bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven