Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pak de bol look in met aluminiumfolie.
-
Boen de aardappelen schoon, kruid met zout en pak ze in met aluminiumfolie.
-
Plaats de look 45 min en de aardappelen 1 u indirect op een barbecue van 200°C met gesloten deksel. De aardappelen zijn gaar als je er met een aardappelmesje vlot kan in prikken.
-
Snipper de bieslook en platte peterselie fijn.
-
Snij de bovenkant van de bol look en duw de lookpuree uit de tenen.
-
Meng de lookpulp, bieslook en platte peterselie met de zure room. Kruid met zwarte peper en zout. Breng op smaak met citroensap.
-
Haal de aardappelen uit de folie.
-
Snij een inkeping in de aardappelen.
-
Vul op met het lookmengsel en werk af met geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven