Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zalmreepjes met de verse kaas. Kruid met peper.
-
Vinaigrette: meng de olijfolie met de frambozenazijn en honing. Kruid met peper en zout. Werk af met de fijngesnipperde bieslook.
-
Trek de blaadjes van de witlofstronken los en verdeel het kaaszalmmengsel erop.
-
Werk net voor het opdienen af met de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven