noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de zongedroogde tomaten fijn. Pluk de oregano en basilicum en hak eveneens fijn.
-
Meng de tomaten, basilicum, oregano en pijnboompitten onder het gehakt.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Snij de witlofstronken in de lengte in twee. Verwijder het harde gedeelte.
-
Verdeel het gehakt in vier gelijke delen en maak vier worsten die even lang zijn als het witlof.
-
Plaats de twee helften witlof rond het gehakt en bind vast met keukentouw.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en leg de opgevulde stronken in de schotel. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bak in de voorverwarmde oven ± 30 min tot het gehakt gaar is.
-
Hak de notenmengeling grof en rasp de look. Bak de noten en de look in 6 el olijfolie. Laat de look niet verbranden.
-
Overgiet de gebakken opgevulde witlofstronken met de notenlookolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven