Eieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de kropsla en pluk mooie blaadjes. Spoel de komkommer en snij in lange, fijne plakjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Snij het chilipepertje fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Dressing: meng de sojasaus, de sesamolie, het limoensap, de fijngesneden chilipeper en de looksnippers tot een homogene saus. Kruid met peper en zout. Giet in een potje.
-
Meng het gevogeltegehakt met het ei, het broodkruim, de gehakte koriander, de limoenzeste en de geraspte gember tot een homogene massa. Kruid met peper en zout. Maak 4 bolletjes van deze mengeling en duw beide kanten een beetje plat.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de hamburgers op het bakpapier en zet gedurende 12 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Snij de broodjes middendoor.
-
Leg enkele blaadjes kropsla en de komkommerplakjes in waaiervorm op het onderste deel van het broodje. Schik de gevogelteburger erop. Dek af met het brooddeksel. Steek vast met een prikker.
-
Serveer de dressing er afzonderlijk bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven