Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Fruit de ui en looksnippers in olijfolie. Voeg de gepelde tomaten met de suiker en een klein scheutje azijn toe. Kruid met oregano, cayennepeper en zeezout. Laat 20 minuten sudderen en inkoken. Voeg de olijven toe.
-
Leg de stukken gevogelte in een ovenschaal. Overgiet met de tomatensaus en bestrooi met mozzarella. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven tot het vlees doorgewarmd is.
-
Werk af met fijngesneden bladpeterselie. Serveer met rijst, pasta of puree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven