Gevlochten pizzarol met champignons, kerstomaat, mozzarella, walnoten en gedroogde ham
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de pizzabodem open en lepel de passata in een rechthoek in het midden.
-
Snij de kerstomaatjes in 2, de champignons in stukjes en de sneetjes Gandaham in fijne reepjes. Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Verdeel de champignonstukjes, kerstomaatjes, walnoten, reepjes Gandaham, mozzarella en geraspte kaas over de passata.
-
Snij de pizzabodem aan beide zijden in tot aan de rechthoek. Laat telkens ± 1/2 cm over.
-
Vlecht de stukjes deeg over de rechthoek in het midden.
-
Meng de eidooier met het water en besmeer hiermee de bovenkant van de gevlochten pizzarol.
-
Bak gedurende 20 min op 210°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven