Getomateerde gehaktquiche met kastanjechampignons
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een taartvorm met bladerdeeg. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem. Leg er een vel bakpapier op en vul de taartvorm met bakparels.
-
Het bakpapier mag over de randen hangen. Zo vermijd je dat de rand van het deeg te bruin kleurt bij het blind bakken. Bak 20 min blind op 180°C.
-
Pel en snipper de look fijn.
-
Stoof de champignons met de looksnippers in een flinke klont boter in een ruime pot. Kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Laat de champignons bakken tot ze hun vocht lossen en laat uitlekken.
-
Snipper de dragonblaadjes fijn.
-
Schep de verse kruiden door de champignons.
-
Bak het gehakt rul in boter. Kruid met peper en zout.
-
Klop de eieren los in de room. Mix de tomatenpuree erdoor en kruid met peper en zout.
-
Vul de taart met gehakt en champignons en giet het eimengsel erover.
-
Bestrooi met gemalen kaas en draai er nog wat versgemalen peper over.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 à 40 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven