Gestoomde vis ‘asian style’

Allergenen

Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus: meng de sausingrediënten en verwarm ze.

  2. Topping: schil de gember. Snij de gember en chilipeper in fijne julienne.

  3. Snij de lente-ui in fijne, schuine plakjes.

  4. Schil de gember en snij in fijne plakjes.

  5. Leg een stuk bakpapier in het stoommandje. Leg de plakjes gember erop en leg daarop de visfilet.

  6. Plet de stengel citroengras en snij in schuine stukken.

  7. Doe het citroengras in een pot en zet het bamboemandje erop. Vul met visbouillon tot net onder het mandje.

  8. Dek de pot af en breng aan de kook. Kook net gaar in 8 à 10 min, afhankelijk van de dikte van de filet.

  9. Bestrooi met julienne van chili, gember en lente-ui.

  10. Verhit de arachideolie en giet over de vis en aromaten, tot het gaat sissen.

  11. Garneer met korianderblaadjes en besprenkel met het sojasausmengsel.

  12. Serveer met rijst.