Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: meng de sausingrediënten en verwarm ze.
-
Topping: schil de gember. Snij de gember en chilipeper in fijne julienne.
-
Snij de lente-ui in fijne, schuine plakjes.
-
Schil de gember en snij in fijne plakjes.
-
Leg een stuk bakpapier in het stoommandje. Leg de plakjes gember erop en leg daarop de visfilet.
-
Plet de stengel citroengras en snij in schuine stukken.
-
Doe het citroengras in een pot en zet het bamboemandje erop. Vul met visbouillon tot net onder het mandje.
-
Dek de pot af en breng aan de kook. Kook net gaar in 8 à 10 min, afhankelijk van de dikte van de filet.
-
Bestrooi met julienne van chili, gember en lente-ui.
-
Verhit de arachideolie en giet over de vis en aromaten, tot het gaat sissen.
-
Garneer met korianderblaadjes en besprenkel met het sojasausmengsel.
-
Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven