Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maal de schelvis fijn met een cutter. Voeg het eiwit en beetje bij beetje de room toe om een smeuïge massa te krijgen.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snij de paprika fijn.
-
Pluk de basilicum en snipper de basilicumblaadjes fijn.
-
Meng de fijngesnipperde sjalotten, paprika en basilicum onder de vismassa. Smaak af met peper en zout.
-
Maak kleine visballetjes en stoom deze gaar.
-
Breng de bouillon aan de kook en kook hierin de noedels gaar.
-
Verdeel de gaargekookte noedels en de bouillon over 4 mooie kommen. Leg de gestoomde visballetjes erin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven