Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: snij de lente-uitjes in stukjes.
-
Mix samen met de overige sausingrediënten glad in een hakmolentje. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de stelen van de venkel en hou het groen bij.
-
Snij de venkelknol fijn en besprenkel met citroensap en olijfolie.
-
Snij het lente-uitje fijn en schep door de venkel. Kruid met peper en zout. Werk af met plukjes venkelgroen.
-
Zet de stoomkoker klaar en vul met water zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing.
-
Kruid de kip met peper en zout. Leg in de onderste stoomschaal.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes en stoom samen met de asperges op het bovenste verdiep in 4 min beetgaar. Haal eruit.
-
Doe de erwtjes in een hittebestendige kom en stoom 2 min.
-
Laat de kip nog 8 à 10 min verder stomen tot ze gaar is (afhankelijk van de dikte van de filets).
-
Schik de gestoomde groenten op een schotel.
-
Snij de kip in plakjes en leg ze erbovenop.
-
Schep er wat saus over en werk af met de venkelsalade.
-
Serveer met de rest van de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven