Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Paprikazalf: pel de uien en snij ze grof. Snij de paprika’s overlangs en leg in een ovenschaal. Laat 30 min garen in een voorverwarmde oven op 160°C.
-
Mix de zachtgegaarde paprika’s en uien fijn tot een zalf. Werk af met een scheutje olijfolie, kruid met peper en zout.
-
Kabeljauwballetjes: snij de kabeljauw in kleine stukken.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Pluk de korianderblaadjes en hak fijn. Mix alles fijn in een keukenblender. Voeg de eiwitten toe. Kruid met peper en zout.
-
Maak van de kabejauwfarce balletjes van 30 g. Stoom 10 min in een stoommandje.
-
Serveer de paprikazalf erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven