Eieren , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en snij in stukjes.
-
Snij de lente-ui in stukjes.
-
Pluk de blaadjes van 1 bosje koriander en hou opzij.
-
Snij de stengels, samen met de rest van de korianderbosjes, grof. Doe, samen met de lente-ui en gember, in een hakmolentje. Mix tot een fijne pasta.
-
Verwijder de steeltjes van de shiitake en hak de hoedjes fijn.
-
Klop de eieren los.
-
Meng het gehakt in een grote kom samen met de korianderpasta, shiitake, eieren, sherry, sojasaus, suiker en sesamolie tot een vaste bal. Plaats minstens 30 min in de koelkast.
-
Snij de 16 grootste bladeren van de kool los en snij het harde, witte gedeelte eruit.
-
Breng een pot gezouten water aan de kook. Blancheer de bladeren in porties 2 à 3 min. Laat schrikken onder koud water.
-
Bak een el vleesvulling in olie, om te proeven of de smaken juist zitten. Voeg indien nodig meer sojasaus toe.
-
Maak 16 worstjes van de vleesvulling en leg elk worstje op een koolblad. Rol op en vouw intussen de zijkanten naar binnen.
-
Leg ze in het mandje van de snelkookpan.
-
Schenk de gevogeltefond, samen met de sojasaus en sherry, in de pot en strooi de suiker erover.
-
Breng de pan onder drukstand 1 en kook het gerecht 10 min.
-
Ontdoe de pan van de druk en open.
-
Neem het mandje met koolbladeren uit de pan en hou warm.
-
Laat het kookvocht op hoog vuur inkoken.
-
Lepel het kookvocht over de koolrolletjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven