Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het witloof. Verwijder de buitenste blaadjes indien nodig.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Stoof het witloof op een zacht vuur gaar in boter. Kruid met peper, zout en een eetlepel suiker.
-
Kruid de scampi’s met peper en zout. Bak ze in een pan met olijfolie.
-
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan met antiaanbaklaag. Haal ze uit de pan zodra ze een kleurtje hebben.
-
Snipper wat basilicumblaadjes fijn. Meng onder de gebakken scampi’s.
-
Serveer de witlofstronkjes in het midden van het bord. Schik de scampi’s errond. Werk af met de pijnboompitten en overgiet met de braadjus van het witloof.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven