Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet de banaan fijn. Meng de eieren, snuifje zout en ricotta onder de banaan.
-
Spatel de bloem onder het beslag.
-
Smelt wat boter in een pan en lepel 1 grote lepel beslag in de pan. Strijk het deeg wat open tot een ronde dikke pannenkoek van 10 cm.
-
Bak de pannenkoeken aan beide kanten een paar min tot ze goudbruin zijn.
-
Warm de rode vruchten op in een pan.
-
Laat de chocolade op laag vuur smelten bij de vruchten en voeg 3 el water toe.
-
Verdeel wat vruchtenchocoladesaus over de gebakken pannenkoeken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven