Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de visbouillon met de gehakte peterselie en de boter. Mix en passeer door een fijne puntzeef. Kruid met peper en zout. Hou opzij.
-
Blancheer de gekuiste spruitjes in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Laat uitlekken.
-
Schil de aardappelen en snij er een cilinder uit van 3 cm diameter. Snij van de cilinder fijne schijfjes van 1 mm. Spoel de aardappelschijfjes zeker niet.
-
Strijk de bovenzijde van de kabeljauw in met mosterd. Leg de fijne aardappelplakjes schubsgewijs op de vis tot hij helemaal bedekt is. Druk goed aan.
-
Leg de kabeljauw met de aardappelzijde naar onder in een antikleefpan met hete geklaarde boter en olijfolie. Laat op middelmatig vuur bakken tot de aardappelzijde mooi goudbruin kleurt.
-
Keer de vis om en laat de andere zijde verder garen op een zacht vuurtje.
-
Snij de spruitjes in 2 en warm ze op in wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de sjalot en kook gaar in wat water met boter. Snij de sjalot in 2 en serveer bij de vis.
-
Warm de saus op.
-
Schik de vis op het bord met daar rond de groenten. Werk af met de warme saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven