Vis , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de broccoli in roosjes.
-
Pel de look en rasp fijn.
-
Doe de broccoli in een ovenschaal. Besprenkel met olie en bestrooi met look. Schep goed door elkaar en kruid met peper en zout.
-
Schik de zalmfilets ertussen. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
-
Plaats 20 à 25 min in de oven tot de zalm net gaar is.
-
Dressing: snij de lente-uitjes in fijne ringetjes, rasp de gember en snij de chilipeper in flinterdunne plakjes. Snij korianderblaadjes en steeltjes fijn. Hak de pindanoten grof.
-
Meng de dressingingrediënten in een kom en proef. Voeg, indien nodig, meer vissaus en/of limoensap toe naar smaak.
-
Haal de schotel uit de oven en bestrijk de zalm royaal met de dressing.
-
Besprenkel met de rest van de dressing en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven