Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de zalm en dep droog. Verpak de vis in plasticfolie en leg minstens 1 u in de diepvries. Zo snij je er makkelijker fijne plakjes van.
-
Pel de sjalotjes en snipper fijn. Snij de bieslook fijn.
-
Meng 2 el olijfolie met het citroensap (2 citroenen), de citroenzeste (1 citroen), de bieslook, de sjalotjes, 1/2 kl zout en de suiker. Roer tot de suiker is opgelost.
-
Snij de zalm in flinterdunne plakjes en verdeel over de borden. Bestrijk met de marinade. Dek af met plasticfolie en zet 1 u in de koelkast.
-
Blancheer de zeekraal kort in licht gezouten water. Laat uitlekken.
-
Schil de asperges en wrijf ze in met arachideolie.
-
Gril ze enkele min aan beide zijden in een matig hete grillpan. Controleer de gaarheid door met een aardappelmesje in het dikste deel van de asperges te prikken. Gaat dat vlot, dan zijn ze gaar.
-
Serveer de asperges met de zeekraal op de zalmcarpaccio. Werk af met kappertjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven