Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine en de courgette overlangs in vrij dunne plakken. Leg de plakken op een schaal, overgiet ze met de whisky, de rode bessen, peper en zeezout. Laat 1 uur trekken.
-
Bestrooi de moten vis met zeezout. Omwikkel ze met de groenterepen. Wissel een reep aubergine af met een reep courgette.
-
Hahisaus: pel en ontpit de tomaten. Snij het Spaanse pepertje open, verwijder zorgvuldig de zaadjes en snij het pepertje fijn. Snipper de ui en stamp de korianderkorrels fijn. Doe de tomaten, het Spaanse pepertje, de ui en de korianderkorrels met de olie, de azijn, het citroensap, peper en zout naar smaak in een grote beker. Mix alles met het cutterhulpstuk tot een gladde saus (het gaat nog makkelijker in een blender).
-
Rooster de tonijnpakjes op een zachte barbecuegloed gedurende 4 tot 5 minuten en keer ze daarbij geregeld om. De vis mag binnenin best nog wat rauw zijn.
-
Serveer de pakjes met de koude hahisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven