Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel en reinig de spruitjes en snij ze middendoor. Doe in een kom en besprenkel royaal met olijfolie.
-
Kruid met peper, zout en kaneel. Schep de spruitjes door elkaar.
-
Leg de spruitjes met het snijvlak naar beneden op een ovenplaat en laat 40 min garen en licht karamelliseren in de oven. Schep halverwege eens om.
-
Snij de citrusvruchten ‘à vif’.
-
Hak de noten grof.
-
Dressing: meng de ingrediënten en kruid met peper en zout.
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn.
-
Pel de avocado’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Schep de spruitjes, het citrusfruit, de avocado’s en de noten door elkaar op een serveerschaal en besprenkel met de dressing.
-
Bestrooi met hennepzaad en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven