zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het kontje van de spruitjes en verwijder indien nodig de buitenste blaadjes.
-
Was de krielaardappelen en kook 10 min in gezouten water. Haal de aardappelen uit het kookvocht.
-
Pel de look en pers.
-
Snij de tijm fijn.
-
Doe de olijfolie in een grote braadslede en meng de look, tijm en Parmezaanse kaas onder de olie.
-
Hussel de spruitjes en de voorgekookte krieltjes onder de olie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de spruitjes en krieltjes gaar in de oven op 180°C, ± 30 min. Bak, indien de spruitjes en krieltjes niet gaar zijn, nog 10 min langer.
-
Hak de walnoten grof. Werk de geroosterde spruitjes en krieltjes af met de gehakte noten.
-
Pel de sjalotten en snij in fijne ringen.
-
Bak de sjalotten en koteletten goudbruin in de pan in 2 el boter.
-
Haal de koteletten uit de pan.
-
Doe de bloem in de pan en roer de aanbaksels los. Blus met de wijn en het water en laat een paar min inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven