Geroosterde rabarber met yoghurtcrème

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de yoghurt met de bloemsuiker en ½ kl zout / 800 g yoghurt. Schep de citroenzeste en zure room erdoor.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de rabarber in stukken en meng met de rietsuiker. Giet in een ovenschaal, stop de takjes rozemarijn ertussen en de overlangs opengesneden vanillestok, waarvan je het merg over de rabarber uitsmeert. Besprenkel met een klein beetje water en rooster 20 min. Schep halverwege om.
-
Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Verwijder rozemarijn en vanillestok en zeef het sap in een kom.
-
Voeg 3 el sap / 800g yoghurt bij de Griekse yoghurt en schep voorzichtig door.
-
Snij 10 rozemarijnblaadjes / 600 g rabarber fijn en vijzel met de suiker tot alles er mooi groen uitziet.
-
Verdeel de yoghurt over de kommetjes en schep de rabarber erop.
-
Besprenkel de yoghurt met het rabarbersap, werk af met de rozemarijnsuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven