Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de pompoen in stukken, verwijder de pitten en draden. Doe de stukken in een kom en schep er 2 eetlepels olijfolie door. Kruid met peper en zout en schik in een ovenschaal. Rooster in 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
-
Schil intussen de appels en steek het klokhuis uit. Snij ze in stukken. Pel de ui en hak grof.
-
Fruit de uisnippers in olijfolie, roer het currypoeder erdoor en roerbak kort. Overgiet met het water, voeg de bouillonblokjes, appel en geroosterde pompoenstukken toe en breng aan de kook.
-
Laat 15 minuten doorkoken tot de appels zacht zijn. Pureer de soep en breng op smaak met peper en zout.
-
Werk af met de kokosmelk en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven