Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de uien en snij ze in parten.
-
Snij de tomaten doormidden.
-
Verwijder steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij ze doormidden.
-
Schik de paprika’s en tomaten met het vel omhoog naast elkaar in een braadslee.
-
Duw de partjes ui en ongepelde teentjes look ertussen. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Rits de tijmnaaldjes van de steeltjes en strooi over de groenten.
-
Plaats 30 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Laat iets afkoelen en pluk de velletjes van de tomaten en de paprika. Druk de lookteentjes uit hun velletjes.
-
Pureer alles samen met de warme bouillon glad in de blender of met de staafmixer.
-
Verwarm de soep, breng op smaak met peper en zout en werk af met room.
-
(*) Trek je eigen bouillon van groenten zoals ui, wortel, selder en prei, want bouillonblokjes bevatten gluten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven