Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet het citroengras met de zijkant van een chefmes om de vezels te breken. Snij stukken van 3 cm.
-
Haal met behulp van een dunschiller 2 repen schil van de limoen.
-
Meng de pilipili door de kokosmelk. Kruid met peper en zout.
-
Schik de maïskolven met de stukken citroengras en de limoenschil in een passende ovenschaal.
-
Overgiet met de kokosmelk en laat 2 u rusten. Draai halverwege de kolven eens om.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Zet de ovenschaal in de oven en rooster de maïskolven in 40 min gaar. Draai halverwege de kolven om.
-
Haal de maïs uit de kokosmelk en hou warm.
-
Kook het vocht tot ½ in.
-
Besprenkel de maïs met saus en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven