Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappeltjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet ze af en laat uitdampen.
-
Snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes en het vruchtvlees van de paprika’s in brede repen.
-
Pel de uien en snij in partjes.
-
Schik de groenten en aardappeltjes op een bakplaat.
-
Bestrijk met olijfolie en bestrooi royaal met Italiaanse kruiden, espelettepeper en zeezout.
-
Laat de groenten 30 à 40 min garen.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Schep de zongedroogde tomaatjes en olijven door de groenten.
-
Breng verder op smaak met de kruidenolie van de tomaatjes, balsamicoazijn en versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrooi met basilicumblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven