Geroosterde krielpatatjes Italiaanse stijl

Geroosterde krielpatatjes Italiaanse stijl

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Was de aardappeltjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet ze af en laat uitdampen.

  3. Snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes en het vruchtvlees van de paprika’s in brede repen.

  4. Pel de uien en snij in partjes.

  5. Schik de groenten en aardappeltjes op een bakplaat.

  6. Bestrijk met olijfolie en bestrooi royaal met Italiaanse kruiden, espelettepeper en zeezout.

  7. Laat de groenten 30 à 40 min garen.

  8. Pluk de blaadjes van de basilicum.

  9. Schep de zongedroogde tomaatjes en olijven door de groenten.

  10. Breng verder op smaak met de kruidenolie van de tomaatjes, balsamicoazijn en versgemalen zwarte peper en zeezout.

  11. Bestrooi met basilicumblaadjes en serveer.