Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de wortelen en snij het loof eraf, maar laat nog een klein groen stukje zitten. Snij dikke wortelen in de lengte middendoor.
-
Snij de lente-uitjes in 2 lange schuine stukken.
-
Boen de aardappeltjes schoon en snij ze doormidden.
-
Snij de kipfilet in hapklare stukken en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Rits de naaldjes van de takjes tijm.
-
Boen de mandora’s grondig en snij ze in partjes.
-
Verwarm de grillpan en leg het vlees erop. Schroei aan beide zijden dicht.
-
Voeg de wortelen, mandora’s en aardappelen toe. Laat aan beide zijden grillen.
-
Schep alles samen met de lente-uitjes en pancetta in een ovenschaal. Strooi de tijmnaaldjes erover. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Plaats nog 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn.
-
Haal uit de oven en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven