Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de geroosterde havermout de avond voordien.
-
Verwarm de oven op 175°C. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en giet de havermoutvlokken erop. Meng de vlokken met de kaneel, de olie en 1 eetlepel agavesiroop. Bak tot de vlokken een lichtbruine kleur krijgen.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Bewaar in een luchtdichte doos.
-
Giet 2,5 dl amandeldrink in een pan. Warm op met 4 eetlepels geroosterde havermoutvlokken gedurende 5 minuten.
-
Snij de granaatappel in 2 en klop de granaatappelpitten eruit. Strooi de granaatappelpitten over de havermoutpap.
-
Werk af naar keuze met agavesiroop en kokosschilfers of -poeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven