Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de forellen af met water, dep binnen- en buitenzijde droog. Kruid de binnenkant met peper en zout.
-
Wrijf de tijmblaadjes, zeezout, peper en olijfolie in een vijzel fijn tot een pasta.
-
Smeer de forel met deze pasta in.
-
Snij citroenen middendoor en prik de laurierblaadjes erin.
-
Leg de forellen en citroenen tussen de grillrooster. Leg op een hete barbecue en laat aan beide zijden mooi garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven