Geroosterde bloemkoolmayonaise met graantjesmosterdcrackers
Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Meng de bloem, water, graantjesmosterd en zout tot een glad deeg. Smeer dit deeg dun uit tussen 2 vellen bakpapier.
-
Trek de 2 vellen van elkaar en bak ± 15 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en breek in stukken.
-
Snij de bloemkool in kleine stukken. Meng de bloemkool met za’atar, peper, zout, suiker en olie
-
Gaar de bloemkool 20 min in de hete oven. Mix deze daarna glad. Meng er mayonaise onder tot je een dip bekomt.
-
Serveer de dip met de crackers van graantjesmosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven