Geroosterde bloemkoolmayonaise met graantjesmosterdcrackers

Geroosterde bloemkoolmayonaise met graantjesmosterdcrackers

Allergenen

Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Meng de bloem, water, graantjesmosterd en zout tot een glad deeg. Smeer dit deeg dun uit tussen 2 vellen bakpapier.

  3. Trek de 2 vellen van elkaar en bak ± 15 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en breek in stukken.

  4. Snij de bloemkool in kleine stukken. Meng de bloemkool met za’atar, peper, zout, suiker en olie

  5. Gaar de bloemkool 20 min in de hete oven. Mix deze daarna glad. Meng er mayonaise onder tot je een dip bekomt.

  6. Serveer de dip met de crackers van graantjesmosterd.