Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verdeel de plakjes zalm over de borden.
-
Snij de granaatappel in Hou de opengesneden helft boven een kom en klop met een lepel op de bovenkant tot alle pitjes eruit vallen. Herhaal dit met de andere helft.
-
Meng de rucola met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Maak hoopjes en leg in het midden van het bord op de zalm.
-
Roer de yoghurt los en kruid met peper en zout. Giet in een spuitzak. Spuit kleine toefjes op de rand van de zalm.
-
Verdeel de granaatappelpitten tussen de dotjes yoghurt.
-
Meng het granaatappelsap met een weinig olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over de zalm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven