Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing
Snij de dille fijn. Mix de zure room, dille en mierikswortel door de mayonaise.
-
Snij het venkelgroen af en hou opzij.
-
Snij de komkommer en venkel in flinterdunne plakjes met een mandoline en schep door elkaar met de zeste en het sap van de citroen. Bestrooi met suiker en besprenkel met 1 el rijstazijn. Kruid met versgemalen zwarte peper en fleur de sel en laat even rusten.
-
Bestrijk een serveerschaal met de dilledressing en beleg met plakjes zalm, schik de salade erop, bedruppel met olijfolie en werk af met plukjes dille en venkelgroen.
-
Serveer onmiddellijk met tramezzini.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven