Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de blaadjes van 2 dilleplantjes. Mix ze samen met de olijfolie in een blender tot je een mooie groene kruidenolie bekomt. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de dilleblaadjes van het 3de plantje en snipper fijn. Meng deze fijngesnipperde dille onder de geplette geitenkaas en voeg de zeste van een citroen toe. Breng op smaak met peper en zout. Doe dit in een spuitzak. Snij de trostomaatjes in fijne plakjes.
-
Schik 2 plakjes gerookte zalm per bord. Versier met toefjes geitenkaas. Werk elk toefje af met een schijfje tomaat.
-
Giet enkele streepjes dilleolie op de plakjes zalm. Werk af met enkele plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven