Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 x 2 cm.
-
Snij de bloemkool los in kleine roosjes en snij de steel in kleine blokjes.
-
Doe de aardappelen in een pot en zet onder water. Kruid met zout en breng aan de kook. Laat 4 min koken en voeg de bloemkool toe.
-
Laat nog 4 min koken en giet af. Doe in een ovenschaal.
-
Snij de gerookte vis in stukken en schep door de aardappelen en bloemkool.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Klop de maïzena door de room en kruid met peper en zout. Snipper peterselieblaadjes en bieslook fijn en schep door de room. Giet over het aardappelmengsel en bestrooi met gratinkaas. Kruid met paprikapoeder.
-
Zet 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven