Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de gelatineblaadjes in koud water.
-
Snij de gerookte forel in kleine stukjes.
-
Warm de visfumet op. Haal de gelatineblaadjes uit het water en knijp goed uit. Voeg toe aan de warme fumet (maar niet kokend) en los de gelatine al roerend op.
-
Mix de forelstukjes fijn in de keukenrobot en voeg de vloeistof beetje bij beetje toe. Laat mixen tot je een fijne puree bekomt.
-
Laat de mousse afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Klop de room ondertussen half vloeibaar op.
-
Roer de dik vloeibare room onder de mousse met behulp van een spatel. Kruid met peper en zout.
-
Zet de ringen op een schotel of bakplaat bedekt met plasticfolie. Vul de ringen voorzichtig met de mousse. Zet in de koelkast en laat gedurende minstens 6 uur opstijven.
-
Ontvorm de ringen voorzichtig met behulp van een scherp mesje.
-
Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes.
-
Zet de mousse in een schaaltje. Werk af met enkele plakjes radijs, een toefje dille en wat preischeuten.
-
Giet nog wat olijfolie in het schaaltje en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven