Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet
Kookgerei
Uitsteekvormpje (1)
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in fijne blokjes.
-
Kook beetgaar in water met een snuifje zout. Giet af en laat afkoelen.
-
Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de rode biet en appel.
-
Hou de appelbolletjes apart in water met wat citroensap.
-
Snij de andere rode biet in kleine blokjes en spoel goed zodat het meeste van het rode sap weg is.
-
Was de andere appels goed en snij ook in kleine blokjes.
-
Meng de rode biet-, appelen aardappelblokjes met mayonaise.
-
Snij per persoon een mooi stuk uit de forelfilets.
-
Snij de rest in kleine blokjes en meng onder het mengsel van rode biet, appel en aardappel. Kruid met peper en zout.
-
Lepel het mengsel in een ring en druk goed aan.
-
Schik de forel op de salade. Werk af met de appel- en rode bietballetjes en enkele blaadjes salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven