Germain gerijpt in Chablis met appelblokjes en notenmengeling

Germain gerijpt in Chablis met appelblokjes en notenmengeling

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng een bodem water in een steelpan aan de kook. Voeg de abrikozen toe, zet van het vuur en laat de abrikozen 15 minuten wellen in het hete water. Rooster de walnoten goudbruin en krokant in een hete pan. Laat ze afkoelen op een bord.

  2. Roer de balsamicoazijn en ahornsiroop door elkaar. Halveer de abrikozen en doe ze in een kom.

  3. Snij de kaas overlangs doormidden. Leg hem terug in de verpakking. Laat hem op een koele plaats op kamertemperatuur komen.

  4. Schil de appel en snij in blokjes van ½ cm.

  5. Leg de onderste helft van de kaas op de schotel. Verdeel de appelblokjes erover. Schep de helft van de stroperige balsamico erover. Leg de bovenkant van de kaas op de appelblokjes.

  6. Schep de noten en abrikozen door elkaar en verdeel over de kaas.

  7. Sprenkel er nog wat balsamico over en geef de rest van de ingrediënten er apart bij.