Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Zet de uien op aluminiumfolie op een bakplaat en steek 20 à 30 min in de oven. Laat ze halfzacht worden.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen in de koelkast.
-
Snij het bovenste stuk eraf en hou apart.
-
Haal de schil van het onderste stuk ui en haal de binnenkant van de ui eruit. Snij dit in kleine stukjes en hou apart.
-
Snij de abrikozen fijn.
-
Draai de ui in kruimeldeeg en bak omgekeerd 15 min op 180°C.
-
Kleur ondertussen het spek. Voeg de versneden binnenkant van de ui toe en de abrikoosstukjes.
-
Laat alles zacht worden. Werk af met een schep mosterd. Kruid met peper en weinig zout.
-
Vul de uien hiermee op. Warm terug op in de oven indien nodig.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven