Gepofte spitskool met dressing van kappertjes, selder en groene olijven
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de spitskolen rechtstreeks tussen de kolen. Laat garen tot ze zacht geworden zijn. (Als je dit proces wil versnellen, laat de spitskool in aluminiumfolie al wat garen in de oven op 180°C).
-
Haal de spitskolen uit de kolen. Laat wat afkoelen, verwijder de buitenste verbrande bladeren.
-
Snij de spitskool in 4 of in 6 stukken.
-
Dressing
Pel en snipper de rode ui. Schil de selder en snij in fijne brunoise. Hak de kappertjes, rozijnen en groene olijven fijn. Pluk, was en hak de peterselie fijn. Meng alles samen met de mosterd en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de groentedressing over de lauwwarme spitskoolstukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven